‘Shkumsi’ e Naser Shatrollit jepet sot në Teatrin ‘Adrian’ në Ferizaj

Shfaqja “Shkumsi” e Naser Shatrollit jepet sot, më 14 mars 2019, duke filluar nga ora 20:00 në në Teatrin ” Adriana Abdullahu” në Ferizaj.

‘Shkumsi” në Teatrin “Adriana” në Ferizaj jept si shfaqje mysafire nga Prishtina, ndërsa tregon historinë e një personazhi, për të cilin filet por nuk shihet.

Përmes ironisë e humorit autori rrëfehen problemet me të cilat përballet sot Kosova që nga përfundimi i luftës.

Në shfaqje luajnë: Faris Berisha dhe Ermal Sadiku.