Stacioni i Autobusëve || Ilustrim: Trembelat

Shkarkohet bordi i Stacionit të Autobusëve në Prishtinë

Komuna e Prishtinës nëpërmjet një njoftimi për media, ka bërë të ditur që ka marrë vendim për shkarkimin e bordit dhe caktimin e anëtarëve të rinj.

‘’Komisioni i Aksionarëve të Ndërmarrjes Publike “Stacioni i Autobusëve”, ka marr vendim sot që të shkarkojë Bordin e kësaj ndërmarrjeje’’, thuhet në njoftim.

Sipas njoftimit kjo është bërë që të vazhdohet me reforma.Anëtarët e rinj të Bordit janë: Faton Raçi, Anita Morina Saraqi, Afërdita Syla Ismaili, Fatmir Morina.