Shfaqja 'UN INSPEKTORI' sot premierë në Teatrin ‘Adriana’

Komedia “UN INSPEKTORI” me tekst të David Farr dhe regji të Erson Zymberit jepet sot premierë në Teatrin ‘Adriana” të Qytetit të Ferizajt.

Shfaqja jepet në orën 20, ndërsa eksploron lakminë njerëzore, imoralitetin, korrupsionin dhe zhvatjen e shtetit.

Një prej adaptimeve më të veçanta të një vepre, e cila i qëndron besnike origjinalit “Revizori” të Gogolit, e përditësuar dhe e përshtatur me aktualitetet e politikës së shekullit XXI.

“UN INSPEKTORI” sjellë momente e situata  komike bashkë me një trajtim imagjinativ regjisorial.

Në shfaqje luajnë: Kushtrim Qerimi, Jajush Ramadani, Sherif Bega, Kushtrim Emërllahu, Milot Salihu, Edona Berisha, Dardana Mehmeti, Urata Shabani, Arben Marevci, Dashuri Rexhepi, Valdrin Osmani, Ali Krasniqi, Durim Neziri, Ekrem Jakupi dhe Nexhat Xhokli .

Shfaqja do të ketë edhe një reprizë nesër mbrëma  në orën 20:00.