Shfaqja me kukulla ‘Mustaqoshi Larosh’ nesër jepet në ‘Dodona’

Shfaqja që rrëfehen miqësinë e një vaze të vogël me maçokun e saj, jepet të shtunë më 28 shtator 2018, në dy termine në ora 12:00 dhe 13:00, në Teatrin e Qytetit, “Dodona” në Prishtinë.

Dramatizimi, sipas vargjeve të J. Marshak dhe regjia është bërë nga  Melihate Qena, kukullat janë punuar nga  Ismail Rama dhe  Melihate Qena.

Në shfaqje luajnë  Roza Berisha-Fejzullahu dhe Avdi Azemi