‘Shënjestra’ shkatërroi rrjetin e trafikut të armëve që vinin nga Turqia – PAMJE

Policia e Kosovës në një aksion të gjerë gjatë ditës së sotme ka konfiskuar një arsenal armësh të shkurtra dhe të gjata si dhe ka arrestuar 18 persona në lidhje me këtë rast. Aksioni i Policisë ishte shtrirë në disa lokacione, si Gjilan, Prishtinë, Ferizaj, Gjakovë dhe Pejë. Ky plan është organizuar në bashkëpunim me … Continue reading ‘Shënjestra’ shkatërroi rrjetin e trafikut të armëve që vinin nga Turqia – PAMJE