Shefi i AKI-së Jep Dorëheqje

Driton Gashi e ka pranuar kërkesën e Kryeministrit Ramush Haradinaj për ta liruar detyrën e tij si shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës.

Gashi ka disa ditë që e ka dorëzuar postin te Kryeministri Ramush Haradinaj.

Këtë e ka konfirmuar për KALLXO.com, zëdhënësja e Qeverisë, Donjeta Gashi.

“Po, z.Gashi ka disa ditë që e ka dorëzuar postin e tij”, tha shkurtimisht zëdhënësja e Qeverisw për KALLXO.com

Kryeministri Haradinaj kishte kërkuar nga Gashi dhe nga ish ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj që të lirohen nga detyrat dhe përgjegjësit e tyre.

Sefaj këtë e kishte bërë javën e kaluar.

Flamur Sefaj Jep Dorëheqje

 

Këto kërkesa Haradinaj i kishte bërë pasi që autoritet e sigurisë në Kosovë i kishin depërtuar për në Turqi 6 shtetas turq dhe për këto nuk kishte qenë i informuar Haradinaj.

Haradinaj Liron nga Detyra Shefin e AKI-së dhe Ministrin e Brendshëm