Sali Asllanaj: Aktakuza ndaj meje e paqëndrueshme

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj ish-kryetarit të komunës së Suharekës, Sali Asllanaj, dhe dy të dyshuarve tjerë në një rast që ka të bëjë me transportin e nxënësve në këtë komunë. Në lidhje me këtë rast, Asllanaj tha për KALLXO.com se kjo aktakuzë është e paqëndrueshme, pasi sipas tij komuna e ka … Continue reading Sali Asllanaj: Aktakuza ndaj meje e paqëndrueshme