Foto: BBC

Pamje: Piloti filmon rrëzimin e aeroplanit në shkretëtirën e Kalifornisë

Aeroplani i vogël bëri një ulje emergjente në një pjesë të largët të shkretëtirës Mojave të Kalifornisë, raporton BBC.

Kjo ndodhi pasi motori i tij pati probleme.

Nga ky aksident nuk janë dëmtuar as piloti dhe as pasagjeri.

Ata janë evakuuar nga vendi i ngjarjes nga një helikopter.