Rrëfimi i të dënuarit për terrorizëm që u arrestua në 'Paradën e Krenarisë'

Të premtën nga ora 22:20 ‘Drejtësia në Kosovë’ trajton problematikën e parandalimit dhe luftimit të terrorrizmit.

Në një intervistë ekskluzive, Fehmi Musa i dënuar për rastin Badovci ka rrëfyer për përvojat e tij të trajtimit.

Ai ka rrëfyer për arrestimin gjatë ‘Paradës së Krenarisë’ dhe një varg problemesh të tejra.

Në intervista të tjera drejtorë dretjorish e kryetarë komunash kanë dhënë përgjigje rreth projekteve dhe temave të deradikalizimit dhe trajtimit të terrorrizmit.

Emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetohet çdo të premte nga ora 22:20 në RTK dhe Live në Facebook të KALLXO.com, dhe repriza të hënën në mesditë.