Rektori Marjan Dema e mbyll mbledhjen e Senatit

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot është mbledhur për të diskutuar rreth vendimeve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë ndaj programeve studimore.

Sekretari i përgjithshëm i UP-së, Esat Kelmendi ka lexuar reagimin e Këshillit Drejtues të cilët kanë kërkuar që menaxhmenti i UP-së të mos jap deklarata publike rreth kësaj çështje.

“Këshilli drejtues shpreh shqetësim dhe kërkon nga përfaqësuesit e UP-së  të përmbahen nga deklarata publike dhe të pamatura”, ka thënë Kelmendi.

Rektori i UP-së Marjan Dema ka propozuar që mbledhja e Senatit të jetë e mbyllur dhe shumica e senatorëve janë pajtuar.

Lista e drejtimeve të Universitetit të Prishtinës që nuk akreditohen

.