Reagon Beerfest: Festivali i suksesshëm, mos u fokusoni në incidente

Një përleshje fizike ka ndodhur mbrëmë gjatë mbajtjes së Festivalit të Birrës në Prishtinë. Policia e Kosovës ka konfirmuar incidentin, arrestimin e gjashtë personave dhe lëndimin e dy prej tyre.

Organizatorët e BeerFest kanë reaguar  duke thënë incidenti i mbrëmshëm  është lokalizuar shpejt nga sigurimi dhe Policia e Kosovës.

Beerfest përmes reagimit kanë thënë se festivali do të vazhdojë të mbahet sipas agjendës së paraparë dhe sipas lejes

“Qytetarët tanë dinë të festojnë dhe të argëtohen dhe ky festival e ofron pikërisht këtë. Neve si organizatorë na vjen keq për një incident qe ndodhi mes 4-5 personave të pandërgjegjshëm, e i cili u lokalizua shume shpejt nga sigurimi dhe `Policia e Kosovës’. I lusim mediat që të jenë korrekt dhe të raportojnë drejt për festivalin e të mos fokusohen vetëm në incidentin në fjalë, por të raportojnë edhe për sigurinë, rregullin, atmosferën dhe gjithë argëtimin qe e solli sonte ‘Beerfest’ në kryeqytet”, thuhet në reagim.

Mirupafshim ne ditët në vijim me: Vesa Luma, Shaolin Gang, Dafina Zeqiri, Skivi, Xuxi, Red Hot CHili Peppers Real Tribute, Zhagg, Leke Gjurgjeali e shume DJ e artistë tjerë”, thuhet në reagim.

Ditë më parë, për shkak të përleshjes mes disa personave gjatë Festivalit të Birrës dhe Verës, ministri Endrit Shala kishte marrë vendim për mbylljen e këtij festivali.

Bilanci i Policisë, 6 të arrestuar në ‘Beer Fest’

FOTO: Përleshje gjatë Festivalit të Birrës në Prishtinë, ka të arrestuar

Pamje: Përleshje fizike mes disa personave gjatë Festivalit të Birrës

Ditë më parë, për shkak të përleshjes mes disa personave dhe plagosjes së një personi gjatë Festivalit të Birrës dhe Verës, ministri Endrit Shala kishte marrë vendim për mbylljen e festivalit.

Theret me thikë një person gjatë Festivalit të Verës dhe Birrës në Prishtinë