Punëtori i Sigurimit Sulmohet në Vendin e Punës

Një punëtor i sigurimit në lagjen “NIC” në Çagllavicë ka raportuar se deri sa ishte në vendin e punës, gjatë ballafaqimit me dy persona të dyshuar është sulmuar me thikë.

Sipas raportit të policisë punëtori i sigurimit ka pësuar lëndime trupore dhe ka marrë tretman mjekësor.

Ndërsa të dyshuarit ende gjenden në arrati.