Publikohet raporti Vjetor i Monitorimit të Gjykatave nga BIRN dhe Internews Kosova

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) dhe Internews Kosova të enjten do ta publikojnë Raportin Vjetor të Monitorimit të Gjykatave për vitin 2018. Ky raport fokus të veçantë ka rastet e shënjestruara për liberalizim të vizave dhe rastet korrupsionit të monitoruara gjatë vitit 2018, por gjithashtu trajton problemet e tjera të trashëguara, të vëzhguara gjatë … Continue reading Publikohet raporti Vjetor i Monitorimit të Gjykatave nga BIRN dhe Internews Kosova