Publikohet fotografia e drejtorit të Policisë me të dyshuarin për falsifikim të lejeve të armëve

Atdhetar Rexhepi i arrestuar para disa muajsh nën dyshimin për falsifikim të lejeve të armëve ka publikuar me datën 12 qershor, një fotografi së me drejtorin rajonal të Prizrenit, Nexhmi Krasniqi. Fotografia e cila është publikuar gjatë ditës së djeshme (e martë) nuk saktëson kohën kur është realizuar por në të shihet Krasniqi dhe Rexhepi. Sipas … Continue reading Publikohet fotografia e drejtorit të Policisë me të dyshuarin për falsifikim të lejeve të armëve