Protesta për lirimin e Sylejman Selimit e Jahir Demakut - FOTO

Qytetarë të shumtë e veteranë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë mbledhur para Pallatit të Drejtësisë në Prishtinë për të protestuar për lirimin nga burgu të Sylejman Selimit dhe Jahir Demakut.

Në mesin e protestuesve janë edhe përfaqësues nga shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së.

KALLXO.com është duke transmetuar drejtpërdrejtë protestën para Pallatit ë Drejtësisë. LINK