Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Prizren - Shatërvani dhe disa lagje nesër me reduktime të ujit të pijes

Kompania rajonale e Ujësjellësit “ Hidroregjioni Jugor” në Prizren ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme do të ketë reduktime të ujit të pijes në disa lagje.

Ndërprerja e ujit të pijes vjen si pasojë e defektit në një gyp transportues te Sheshi Shatërvan.

Me fillim nga ora 10:00 e deri në ora 15:00 ndërprerje të ujit të pije do të kenë këto lagje dhe rrugë:

 

 • Sheshi Shatëvan  
 • Rr. Ismet Jashari  
 • Shuaip Spahiu 
 • Adnan Krasniqi 
 • Iljaz Kuka 
 • Hysen Rexhepi 
 • Bujtinat 
 • Pushkatarëve 
 • Halil Berisha  
 • Hoxhë Tahsini  
 • Salajdin Berisha 
 • Papa Xhon Pali  
 • Mehmet Hasi 
 • Univerziteti i Prizrenit