Foto: Policia e Kosovës

Prizren, ia vjedhin pushkën e gjuetisë

Një person ka raportuar në polici se persona të panjohur kanë  hyrë në shtëpi të tij dhe nga aty i kanë vjedhur në pushkë gjuetie me 25 copë fishekë, për të cilën posedon leje.

Rasti ka ndodhur në fshatin Romaj, Prizren, mes datave 29/31 dhjetor.