Polic i Kosovës- foto: Fatrion Ibrahimi -KALLXO

Policia nis fushatën 'Stop drogave në shkolla'

Policia e Kosovës sot do te fillojë me zbatimin e projektit ‘Stop drogave në shkolla’.

Ky projekt është organizuar nga Policia e Kosovës, përkatësisht Drejtoria rajonale e policisë në Pejë, në bashkëpunim-partneritet me Prokurorinë themelore në Pejë dhe Institutin kombëtar të shëndetit publik-zyra rajonale Pejë.

Po ashtu në disa qytete të Kosovës së fundi Policia ka lansuar fushata kundër dhunës në familje.