Foto: Kallxo.com

Policia fillon tërheqjen nga Mitrovica e Veriut - FOTO

Njësitë Speciale të Policisë së Kosovën kanë filluar të tërhiqen nga Mitrovica e Veriut.

Në fshatin Koshtovë, Policia e Kosovës ka përfunduar aksionin dhe zyrtarët e Policisë kanë filluar të tërhiqen nga vendi i qëndrimit.

Sot gjatë ditës, Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksion në komunat e veriut ku ka arrestuar disa persona si të dyshuar për kontrabandë dhe krim të organizuar.

Policia ka hasur në rezistencë të armatosur në veri ku kanë mbetur edhe disa zyrtarë të policisë të lënduar, njëri prej tyre i plagosur me armë zjarri.

 

 

Policia e Kosoves terhiqet nga Mitrovica e Veriut
Policia e Kosoves terhiqet nga Mitrovica e Veriut
Policia e Kosoves terhiqet nga Mitrovica e Veriut