Policët filmohen në sjellje të çuditshme duke tërhequr zvarrë qytetarin

Një qytetar ka dërguar fotografi në KALLXO.com ku shihet mënyra se si policia keqtrajton një qytetar, duke tentuar ta nxjerrin nga vetura.

Sipas qytetarit i cili ka raportuar në KALLXO.com, rasti ka ndodhur në Komunën e Rahovecit.

Një video shihet mënyra se si dy zyrtarët policor tentojnë të nxjerrin qytetarin nga një veturë e tipit “Golf 5”,  duke e kapur nga duart dhe duke e tërhequr zvarrë personin i cili ndodhet brenda në makinë.

www.kallxo.com