Podujeva

Podujevë, shkel vendimin e qeverisë dhe kërcënon policët

Dje në rrugën “Nuhi Gashi” në Podujevë është shoqëruar në polici një i dyshuar pasi nuk kishte respektuar vendimin e qevrisë dhe më pas ka sulmuar zyrtarët policorë që ishin në detyrë.

Sipas raportit i dyshuari me vendim të prokurorit është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Ngjarja ka ndodhur në orën 13:45.