Përurohet investimi 300 mijë eurosh në Spitalin e Vushtrrisë

Sot në objektin e Spitalit të Përgjithshëm “Sheikh Zayed” në Vushtrri, mbahet ceremonia e inaugurimit të katit shtesë urologji – kirurgji, e financuar nga “Gjysmëhëna e Kuqe” në vlerë rreth 300.000 euro, në sipërfaqe prej 400 m2,

Në ceremoninë e përurimit do të marrin pjesë Ministri i Shëndetësisë i  Republikës së Kosovës, Uran Ismaili, drejtori i Përgjithshëm i SHSKUK-së, Basri Sejdiu, përfaqësues  nga donatori, Gjysmëhëna e Kuqe dhe përfaqësues nga Spitali.