Vjedhje e rrymës dhe e ujit

Ia kane shkeputur rrymen dhe e ka lidhur ilegalisht prap jane duke e vjedhur

Poashtu edhe ujin dhe jo vetem qe e nuk e paguajne por edhe e keqperdorin duke e len tërë naten ujin e leshuar