Shkelje e rende Ligjore !

Pershendetje jam Avokat N me duhet ta paraqes nje veprim te prokurorise dhe Gjykates Themelore nper te cilen une si profesionist mendoj se ka nje shkelje tepr te rend ligjore dhe demtim te pasurise se qyetetari nga ana e ketyre dy institucioneve.