Ja Marrëveshja e Plotë PDK- LDK (Dokument)

Marrëveshja PDK-LDK tashmë është publike.

Në të janë të detajuara ndarja e pozitave drejtuese qeverisëse dhe në institucionet tjera qendrore të vendit.

Kjo marrëveshje është nënshkruar sot ndërmjet kryetarit të PDK-së, Hashim Thaçi dhe atij të LDK-së, Isa Mustafa.

Ja marrëveshja e plotë: