EKSKLUZIVE: Vlojnë Kopjet në Testin e Maturës në Skënderaj

Në Skënderaj vlojnë kopjet në testin e maturës në dy shkolla të mesme në Skënderaj. Ekipi i Kallxo.com evidentoi një sërë rastesh kur nxënësit kopjonin duke përdorur metoda të ndryshme dhe origjinale.

Këtu përfshihet celulari në mes të këmbëve, kopje në çorape, kopje në tavolinë e të tjera.

Pamjet ekskluzive të KALLXO.com janë realizuar në shkollat “Ahmet Delia” e “Anton Çetta”.