Përfshirja e pjesëtarit të FSK-së në keqpërdorimin seksual

Të premten në kuadër të emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetua reportazhi për përfshirjen e një pjesëtari të FSK-së në një keqpërdorim seksual.

Reportazhi sjell pamjet ekskluzive të arrestimit të pjesëtarit policor. Emisioni sjell detajet e si arriti prokuroria të zbuloj se pjesëtari i FSK-së ishte përfshirë në keqpërdorimin seksual ndaj një të miture të Komunës së Kllokotit.

Tutje në reportazh mund të ndiqni se sa është e rëndësishme që të raportohen rastet e ngacmimeve dhe dhunimeve seksuale.