Pejë, arrestohet pasi largon shiritat e vendosur nga inspektorët komunal

Është arrestuar një person në rrugën “Ruzhdi Haxhija” në Pejë pasi dyshohet se  ka hequr shiritat për ndërprerje të punimeve të vendosura nga inspektorati komunal

Inspektorët komunal të cilët i kanë ndërprerë punën (groposjen-bartjen e zallit-rërës) të dyshuarit.

I dyshuari më pas është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt