PDK zgjedh kryetarin e ri, Veseli kandidat i vetëm

Partia Demokratike e Kosovës sot mban Konventën e nëntë zgjedhore, ku do të zgjidhen kryetari dhe strukturat e reja drejtuese të partisë.

Kështu ka njoftuar kjo parti.

Kandidat i vetëm për kryetar të PDK-së është kryetari aktual, Kadri Veseli.