Pamjet kur Policia e Kosovës i kthen tabelat pronarit të makinës luksoze

Një ndërveprim i çuditshëm mes disa qytetarëve dhe policisë është vërejtur në qytetin e Junikut.

Policët janë filmuar duke toleruar një kundërvajtës trafiku.

Polici është filmuar tek i heq tabelat një makine ndërsa pasi është përshëndetur për dore me pronarin e makinës ia kthen  ato.

Të njëjtit në video vërehet se nuk i ka shqiptuar ndonjë gjobë.