Foto: EPA

Pamje të katedrales Notre Dame pas zjarrit (Foto)

Pas nëntë orësh zjarrfikësit francez e kanë shuar zjarrin në katedralen Notre Dame në Paris.

Zjarrëfikësit ia dolën ta merrnin në kontroll duke punuar me aftësi dhe saktësi për të shmangur dëmtimin e mëtejshmë të monumentit mesjetar, raporton CNN.

Imazhet e mëposhtme nga brenda dhe jashtë katedrales tregojnë shkallën e dëmit.

 

Foto: PA

 

Foto: REUTERS

 

Foto: AFP

 

Foto: EPA

 

Foto: EPA