Pamje të arrestimit të ‘kaubojit’ të Prishtinës që shëtitej me TT në brez

Me një revole të mbushur e me një shufër metalike të ngjajshme me atë që përdoret nga policia, një burrë po shëtitet nëpër Prishtinë.

Kjo derisa një kontrollë rutinore e policisë e ndaloi dhe ia gjeti armën e njohur si ‘TT’ që po e mbante në brez.

Rubrika Policia në Drejtësia në Kosovë   solli pamjet e arrestimit të këtij burri në Prishtinë.

Pasi iu gjet arma me karikator të mbushur me 8 plumba, ai u arrestua dhe u dërgua në stacion për procedura të mëtutjeshëm.