Best Of Albanian Lion 2018

Të fortë përmes bashkimit!Çastet më të mira të stërvitjes së përbashkët #AlbanianLion2018 🇦🇱🇬🇧🇽🇰🇭🇷

Publiée par Olta Xhacka sur Lundi 24 septembre 2018

Njihuni me forcën e Ushtrisë së Shqipërisë - VIDEO

Ministria e Mbrojtjes së Shqipërisë ka publikuar pamje ekskluzive të Ushtrisë shqiptarë gjatë ushtrimeve fushore së bashku me forcat ushtarake të Britanisë, Kroacisë dhe të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Me moton “Të fortë nëpërmjet bashkimit” në pamje ekskluzive paraqiten ushtrimet e përbashkëta fushore.

Ushtrimet ushtarake përfshijnë ato tokësor, ajrore dhe ujore të forcave të ushtrisë shqiptare, të Kroacisë, Britanisë dhe të Forcës së Sigurisë së Kosovës.