Njeriu që e bëri Haxhin fshehtas (VIDEO)

Muslimanët ahmedianë rrezikojnë të arrestohen nëse kapen duke e kryer ritualin e haxhit.

Haxhi është një ritual fetar që realizohet në Mekë në Arabinë Saudite, që të gjithë muslimanët e kanë obligim sipas mundësive ta përfundojnë së paku një herë në jetën e tyre.

Muslimanët ahmedianë nuk njihen nga muslimanët e tjerë për shkak të besimeve të tyre dhe Arabia Saudite i ndalon ata nga hyrja.

Ata nuk besojnë se Muhamedi është i dërguari i fundit i Zotit, transmeton rtv21.tv.

Muslimanët ahmedianë rrezikojnë arrestimin dhe dëbimin nëse ata udhëtojnë në Arabinë Saudite për të kryer Haxhin.

Por, sivjet këtë ritual një njeri e bëri udhëtimin e tij në fshehtësi.