Zgjedhja e kryetarit të ri të Parlamentit, Talat Xhaferi, është njohur nga Brukseli dhe Uashingtoni – Foto-Arkiva: morm

Nikolla Gruevski Tenton ta Godasë Talat Xhaferin (VIDEO)

Sot në Parlamentin e Maqedonisë u shkaktua tollovi në tentimin për futjen në votim të Ligjit për Gjuhët siç shihet në raportin e RTV 21 në Maqedoni.

Kryeparlamentari Talat Xhaferi pati vështirësi të vazhdojë punën pasi u pengua nga deputetët e VMRO-DPMNE-së

Ish Kryetari i kësaj partie, Nikolla Gruevski u përball fizikisht me Xhaferin duke tentuar edhe ta godasë atë/ 21 Media.