Nesër seancë e jashtëzakonshme për kazinot dhe lojërat e fatit

Kuvendi i Kosovës nesër do të mblidhet në seancë të jashtëzakonshme për të shqyrtuar kërkesën e 49 deputëtevë në lidhje me pezullimin e aktivitetit të kazinove dhe lojërave të fatit.

“Deputetët nënshkrues kanë kërkuar që Kuvendi të miratojë rezolutë lidhur me pezullimin e aktivitetit të kazinove dhe lojërave të fatit, si dhe plotësim-ndryshimin e ligjit ekzistues.   Pas mbledhjes së Kryesisë, në orën 11:00, Kuvendi pritet të mblidhet në seancë të jashtëzakonshme, për të diskutuar lidhur me kërkesën e deputetëve nënshkrues”, thuhet në njoftim.

Ndërsa, sot dy komuna kanë filluar me peticion për shfuqizimin e Ligjit për Lojërat e Fatit.

Dy kryetarë komunash të partisë së Haradinajt me peticion për shfuqizimin e Ligjit për Lojërat e Fatit

Vrasja në kazino, Suhareka fillon peticionin për shfuqizimin e Ligjit për Lojërat e Fatit