Oxhak i një termocentrali me qymyr | Foto: Flickr

Ndotja e ajrit dhe lufta ndaj qymyrit

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’, sonte transmeton hulumtimin lidhur me shitjen ilegale të qymyrit.

Sa e kanë seriozisht institucionet që kanë ‘shpallur luftë’ kundër përdorimit të qymyrit për ngrohje?

Sa kohë i duhet policisë të reagojë ndaj shitjes ilegale të këtij ndotësi të madh?

A do të përsëriten edhe sivjet problemet me ndotje të rrezikshme të ajrit?

Lidhur me këtë temë debatojnë, Naser Ramadani, Fatmir Gërguri, Selim Pacolli dhe Jeton Mehmeti.

Jeta në Kosovë transmetohet çdo të enjte në RTK nga ora 20:15 dhe repriza të premten në mesditë.