Kadri Veseli, kryetar i Kuvendit

Kryeparlamentari Veseli në vizitë zyrtare në Maqedoni

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maqedoni.

Gjatë qëndrimit në Shkup, kryeparlamentari Veseli do të pritet nga kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi.

Në takim, të dy homologët do të flasin për marrëdhëniet midis dy vendeve, mundësitë e thellimit të bashkëpunimin ndërparlamentar, si dhe aspiratat e përbashkëta euro-atlantike të Kosovës dhe Maqedonisë.