Ndërtesa e Telekomit, FOTO: BIRN

Kriza në Telekom, punëtorët në grevë të përgjithshme

Drejtuesit e sindikatës së punëtorëve në Telekom, kanë paralajmëruar që sot do të futën në grevë të përgjithshme për parandalimin e lidhjes së kontratës së re me “Z-mobile”, ku edhe do të kërkojnë nga gjykatat e vendit që mos të lejojnë ekzekutimin e vendimit të Arbitarzhit për përmbarim.

Kryetari i Sindikatës së punëtorëve të Telekomit të Kosovës, Lahmih Balaj për kp, thotë se beson që vendimi për 25 milionë euro nuk do të ekzekutohet.

Balaj shton se nga 23 korriku është formuar këshilli i grevave për organizimin dhe grupimin e punëtorëve që më 29 korrik të fillojë të mbahet greva./21Media

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!