Kokërrizat sa veza në Mramor - Foto: KALLXO.com

Kokrriza Sa Veza e Pulës

KALLXO.com raportoi më herët se në Gjilan nga sasia e madhe e breshrit është mbuluar toka sikur në mes të dimrit kur mbulohet nga bora.

Një qytetar ka dërguar fotografi për breshrin që ka rënë në fshatrat e zonës së Gollakut.

Sipas fotografive të dërguara nga një banor i fshatit Mramor të Prishtinës shihen kokrriza shumë të mëdha në mesin e atyre që janë më të vogla.

Qytetari ka mbledhur disa prej më të mëdhave dhe i ka fotografuar.

Sipas tij, disa kokrriza ishin sa veza e pulës.

Kokrriza ne Mramor – Foto: KALLXO.com
Kokrriza ne Mramor – Foto: KALLXO.com