Ilustrim: Poqi elektrik

KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës në Gjakovë

KEDS njofton se gjatë ditës se sotme do te ketë ndërprerje te energjisë elektrike në Gjakovë.

Në këtë njoftim thuhet se ndërprerja do te behet prej orës 11:45 deri në orën 12:45.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Adonis Byci, rr. Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, rr. Dedë Gjon Luli, rr. Ibrahim Fehmiu, rr. Lekë Dukagjini, rr. Mark Lleshi, rr. Mark Malota, rr. Mithat Frashëri, rr. Nënë Tereza, rr. Pashko Vasa dhe rr. Tivari”, njofton KEDS.

Bëhet e ditur se arsyeja e ndërprerjes ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit.