Kamerieri Dëshmon për Plagosjen e Katërfishtë në Pejë

Kamerieri i lokalit “Brigde 2” ka dëshmuar sot në Gjykatën e Pejës për të shtënat e armëve që lanë të plagosur katër persona në qershor të këtij viti në qendër të Pejës. Për këtë rast, të cilin Gjykata po e cilëson si vrasje e rëndë e mbetur në tentativë, po gjykohen Gëzim Hoxha dhe dy … Continue reading Kamerieri Dëshmon për Plagosjen e Katërfishtë në Pejë