Kadri Veseli rrëfehet në gjykatë për plagosjen e Azem Vllasit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, pritet që sot të dalë para gjykatës për të dëshmuar në rastin e gjykimit të grupit të njohur si pjesëtarë të organizatës “Syri i Popullit”.

Seanca për këtë gjykim tashmë ka filluar dhe aktualisht dëshminë është duke e dhënë nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti.

Dëshmitar tjetër në seancën e sotme pritet të jetë edhe Berat Buzhala.

Të akuzuarit si pjesë e kësaj organizate akuzohen për plagosjen e Azem Vllasit.