“Jeta në Komunë 2015” me Kryetarë dhe Asamblistë

Sot jemi në gjysmën e mandatit të këtij pushteti lokal, dhe kjo është arsyeja që Jeta Xharra me ekipin e saj, ashtu siç kishte premtuar gjatë debateve parazgjedhore, ta vizitojë secilin komunë dhe kryetar veç e veç për të parë se si u kanë ecur punët dhe sa janë realizuar premtimet e dhëna gjatë zgjedhjeve të fundit për pushtet lokal.

Këtë të diel, duke filluar nga ora 11 e ditës, Televizioni i Kosovës, RTK, fillon transmetimin e debateve komunale të prodhuara nga BIRN dhe Internews Kosova.

Të dielen, në orën 11:00, do të transmetohet debati me kryetarin e Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri.

Ndërsa në orën 12:00 do të transmetohet debati me kryetarin e komunës së Vushtrrisë, Bajram Mulaku.

Jeta ne komune Vushtrri

Jeta në Komunë: Vushtrri

Gjatë këtyre emisioneve, përveç kryetarit të komunës, do të sfidohen edhe anëtarët e asambleve komunale për raportet dhe denoncimet e qytetarëve të dërguara në platformën KALLXO.com

Promo e debatit në Mitrovicë

Jeta në Komunë: #MitrovicaA janë realizuar premtimet e dhëna gjatë zgjedhjeve të fundit për pushtet lokal?Të dielen, në orën 11:00, do të transmetohet debati me kryetarin e Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri. #jetanekomuna

Posted by Emisioni Jeta në Kosovë on Saturday, December 19, 2015

Promo e debatit në Vushtrri

Jeta në komunë: VushtrriA janë realizuar premtimet e dhëna gjatë zgjedhjeve të fundit për pushtet lokal?Të dielen, në orën 12:00, do të transmetohet debati me kryetarin e komunës së Vushtrrisë, Bajram Mulaku.#jetanekomune

Posted by Emisioni Jeta në Kosovë on Saturday, December 19, 2015