Izmaku si komenton deklaratat e Lushtakut

Deputetja e PDK-së, Xhevahire Izamku nuk i ka komentuar akuzat nga kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku, se 4-5 njerëz të partisë së tij kontrollojnë drejtësinë, bizneset dhe çdo gjë tjetër në Kosovë,

Izmaku e pyetur nga KALLXO.com tha se nuk dëshiron t’i komentojë deklaratat e kolegëve.

“Nuk i komentoj deklaratat e kolegëve të partisë jashtë zhvillimeve politike”. Nuk kam ndonjë koment”. Kur u pyet se kush janë 4-5 njerëzit e PDK që kanë në dorë çdo gjë.

Denoncimi i Sami Lushtakut: Njerëzit e PDK e kontrollojnë drejtësinë

.