Intervistë me Kadri Veselin

Kryeparlamentari i Kosovës dhe kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës ishte mysafinë emisionin ‘Jeta në Kosovë’.

Përballë Jeta Xharrës, Veseli foli për shumë tema.

Cila është marrëdhënia e tij me Ramush Haradinajn dhe Hashim Thaçin?

Si po shkojnë zgjedhjet në PDK dhe pse po bëhen punësimet politike nëpër institucione?

Veseli foli  edhe për prapaskenat e Samitit të Berlinit dhe iniciativën për formimin e Tribunalit për krimet serbe.

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’, transmetohet çdo të enjte në orën 20:15 në RTK dhe repriza të  premten në mesditë.