Blerim Reka. Foto: Kallxo.com

Intervistë: Blerim Reka

Blerim Reka, kandidati i parë i pavarur për President të Maqedonisë Veriore  flet në intervistë për ‘Jeta në Kosovë’.

Cilat janë synimet e këtij kandidati nëse vjen në krye të këtij shteti?

Cili do të jetë programi i tij për udhëheqje të shtetit multietnik me një përqindje të konsiderueshme shqiptare?

Reka flet për politikën në Maqedoni, komenton aktualitetin politik në Kosovë dhe Shqipëri.

Jeta në Kosovë transmetohet çdo të enjte në orën 20:15 në RTK dhe repriza të premten në mesditë.