Të burgosur në Burgun e Dubravës - Foto: KALLXO.com

I dyshuari që iku nga burgu sulmoi seksualisht një person

Një i burgosu rnë Burgun e Dubravës është arrestuar dje dhe është rikthyer në vuajtje të dënimin nën dyshimin se është larguar nga burgu dhe se ka kryer një sulm seksual.

Sipas njoftimit të policisë, rasti dyshohet se ka ndodhur me 21 prill, ndërsa i dyshuari është rithyer dje në vuajtje të dënimit.

Tutje, policia ka sqaruar se i dyshuari derisa ishte në vikend në shtëpi nuk ishte kthyer dhe dyshohet se kishte kryer sulmin seksual.