I dehur tenton ta sulmojë policin në Rahovec

Një person është arrestuar pasi që ka tentuar ta sulmojë dhe e ka kanosur një zyrtar policor.

Policia ka sqaruar se në rrugën ”Sheh Muhedini” në Rahovec mbrëmjen e kaluar, pas një kundërvajtjeje dhe shqiptimit të gjobës në trafik, i dyshuari ka kanosur si dhe ka tentuar ta sulmojë fizikisht zyrtarin policor.

I dyshuari është penguar dhe arrestuar.

Gjithashtu sipas policisë, të dyshuarit i është bërë edhe matja e alkool testit, e cila ka rezultuar se kishte 1.23‰ alkool në gjak.

Policia nuk ka raportuar për të lënduar ndërsa i dyshuari me vendimin e prokurorit, është dërguar në qendrën e mbajtjes.