I akuzuari për vrasje: Më vjen keq për rastin, e kam kryer pa dashje

Në Gjykatën Themelore të Gjakovës u mbajt shqyrtimi fillestar kundër të akuzuarit Esat Bajrami. I pandehuri Esat Bajrami po akuzohet nga Prokuroria Themelore e Gjakovës për veprën penale të vrasjes dhe veprën penale të armëmbajtjes pa leje. I pandehuri deklaroi në Gjykatë se i vjen keq për rastin, të cilin, sipas tij, e ka kryer … Continue reading I akuzuari për vrasje: Më vjen keq për rastin, e kam kryer pa dashje